De gamle siloer skal rives ned

Jeg var lige nede på havnen, og det er simpelthen fordi, at jeg ville ned for at have noget frisk luft. Det holder jeg meget af, og det er dejligt afstressende at være nede ved vandet. Men altså, dog vil jeg fortælle jer, at jeg snakkede med en havnearbejder, som der fortalte mig, at siloerne snart skal rives ned, da de ikke længere er i brug. Jeg synes, at det er ærgerligt, da de er en del af havnens historie, men sådan er der jo så meget. Det kan jo ikke bare blive ved med at stå, når der nu skal laves noget nyt snart. Altså, det er vel helt i orden.

Nu vil jeg ud at finde en julegave til min kone, for det har hun fortjent. Jeg har også lige fået løn, så jeg vil finde et eller andet rigtig godt til hende i denne omgang. Det glæder jeg mig bare til. Håber I har det godt.