Der kommer en elektriker i morgen

 

Ja, egentlig var de gået på ferie, men han gjorde lige en undtagelse, da jeg forklarede, at den var helt galt med ovnen, og der kommer en masse gæster til and her til jul. Det kan man jo ikke have, sagde han, og så kommer han alligevel her til Silkeborg for at hjælpe mig med ovnen. Og han kommer selv fra Herning, mener jeg, så det er nu ret fedt, at han gider det. Jeg har da også lavet en lille julekurv, som jeg har tænkt mig, at han skal have med hjem til familien. Det håber jeg så, at han bliver glad for. Det er selvfølgelig en elektriker, som jeg snakker om, og det er fordi, at jeg ikke kan finde ud af sådan noget selv med at reparere elektriske ting. Det kan jeg simpelthen ikke.

Nå, men jeg skynder mig at gå en lang tur nu her, for jeg har brug for at få lavet lidt forskelligt, inden jul, og jeg skal hruge lidt forskellige ting til det, som jeg lige skal have købt.