Fedt med en tømrer der forstår mine idéer

Godmorgen folkens. Håber, at I har sovet godt. Hermed får I lige et dugfriskt morgenindlæg. Det er enormt koldt udenfor, så I kan da trække over i lænestolen, finde uldtæppet frem og tage en kop kakao, imens I læser det her. Det ville jeg selv have gjort. Nå, men here it goes:

Jeg har de sidste par dage snakket lidt frem og tilbage med en tømrer, da vi har nogle, endnu ikke offentliggjorte, planer omkring vores hus. Derfor har vi kontaktet en dygtig tømrer fra Århus, og det er så fedt med en, som der virkelig forstår vores behov og kan finde ud af at omsætte dem til praksis. Der bliver ikke gået på kompromis, og vi finder en løsning, som der kan lade sig gøre, og som jeg er tilfreds med. Det synes jeg er vildt fedt, og jeg bliver enormt glad over, at vi har sådan en dygtig tømrer med på holdet.