couple-1363967_960_720

Hvilken intim underholdning er bedst?

Vibratorer findes i alle former, farver og afskygninger. Men hvilken er egentlig bedst? Og hvad skal du som forbruger være opmærksom på, når du er på udkig efter en vibrator? Det forsøger denne artikel at give et svar på. Først gennemgås forskellige typer af vibratorer, og til sidst gives nogle konkrete råd og anbefalinger i forbindelse med dit køb.

 

Til kvinden

 

Som navnet antyder, er en klitoris vibrator designet til at stimulere klitoris – en af kvindens mest følsomme erogene zoner.

 

En af de mest kendte vibratorer er den såkaldte rabbit, der blev populær i forbindelse med tv-serien “Sex & The City”, hvor en af de medvirkende bruger den flittigt. Rabbit modellen udmærker sig ved at stimulere både klitoris og g-punkt på samme tid for optimal nydelse.

 

Derudover er der den klassiske Magic Wand, som er meget kraftig. Derfor egner den sig perfekt til kvinder, der har brug for meget stimulation for at opnå nydelse. Derimod vil kvinder med en overfølsom klitortis måske synes at den er lidt for voldsom.

 

At andet alternativ

couple-1363967_960_720

Mange kvinder foretrækker en dildo vibrator, da den giver følelsen af at blive penetreret. Også her er der flere forskellige typer at vælge imellem. Mange dildoer designet til at stimulere kvindens g-punkt, og derfor har de oftest en svag krumning for enden.

 

Når du skal købe en dildo, er der flere overvejelser du bør gøre dig. Foretrækker du en realistisk dildo fremstillet i et naturtro materiale? Eller skal den blot ligne et stykke sexlegetøj?

 

Og hvad med størrelsen? Nogle kvinder foretrækker en stor dildo. Men er du nybegynder, kan det være en fordel at vælge en lidt mindre model.

 

Vær desuden opmærksom på lydniveauet. En dildo der larmer meget, kan for nogle være meget generende og virke begrænsende i forhold til deres privatliv.

 

Du bør også undersøge om produktet er vandtæt, så du fx kan bruge den i badet eller under bruseren.

 

Hvilken model skal jeg vælge?

Det er der ikke noget entydigt svar på. Er du i tvivl og er der ikke nogen modeller som lige tiltaler dig, kan du prøve at eksperimentere. Vælg den model der falder bedst i din din smag og giv den et forsøg. Prøv den fx i 30 dage og vurdér så om den er noget for dig. Lever den op til dine forventninger? Ligger den godt i hånden? Giver den dig en orgasme? Og er den nem at rengøre?

 

Du kan også spørge andre til råds. Hvilken model bruger dine bedste veninder? Hvad er deres erfaringer? Ofte kan anbefalinger fra andre hjælpe med at skabe afklaring. Vær dog opmærksom på at kvinder har forskellige præferencer. Hvad der virker godt for en person, fungerer måske ikke for en anden. Så brug din sunde fornuft og sørg for at gøre dig dine egne erfaringer. Det er den eneste måde du kan finde frem til den rigtige model for dig.

 

Føler du dig ikke tryg ved at købe sexlegetøj i en fysisk butik, kan du med fordel handle på nettet. Prøv fx sexshop.dk. De har et stort udvalg af sexartikler, så her kan du nemt finde en vibrator der matcher dine ønsker og behov.