Kloakservice var forbi i dag

Jeg havde besøg af kloakservice (se mere her) tidligere i dag, og det er jeg rigtig glad for, for nu virker kloakken som den skal, hvilket er at foretrække. Det er noget, der har stået på et stykke tid, og jeg har fået at vide af min udlejer, at det er noget med kloakken. Det giver god meningen. Men altså, det er ikke mig, der skal betale det selv, hvilket jeg er glad for.

Nå, men ellers går det godt her i Århus. Jeg er glad for at bo her i mit nye, lejede hus, og jeg møder en masse fede mennesker i forhold til dengang, hvor jeg boede på landet. Der var ikke så mange, som jeg kunne identificere mig med, og det er da lidt irriterende, men det er altså rigtig fedt, at jeg nu har fundet ud af, at der er mange flere, der minder om mig. Aarhus er i sandhed Smilets By.