Så er der hyret nogle til at styre projektudvikling

Det lille firma er efterhånden ved at have vokset sig stort, og derfor er det tid til at uddelegere opgaver, så vi kan fokusere på vækst. Det er derfor med glæde, at jeg kan annoncere, at vi har lavet en fantastisk god aftale med nogle, som der står for projektudvikling, så vi kan koncentrere os om det, som vi er bedst til.

Det er nu fint, sådan noget. Og jeg bliver bare så glad, når jeg kan se, at der sker ting og sager, hvilket jeg virkelig kan se nu. Vi vækster og vækster, og jeg bliver helt enormt glad, når jeg tænker over, hvor godt, det hele bliver. Det kan jeg altså godt lige sige jer. Nå, men ellers vil jeg ønske jer en rigtig god dag, og så håber jeg ellers også at I har vind i sejlene. Hav det som blommen i et æg. Hej så længe.